Edelleen tosi väsynyt olo,(Lue:paska) keitin vielä iltakahvit ja sit jos jatkais unia. Nukuin päikkäritki duunin jälkeen, todennäköisesti vikatikki, uni ei tietysti tuu enää..
Äijä on huonontuulinen ja töistä tultuaan meni kans nukkumaan,(omasta mielestää sil on ainaki sata kertaa huonompi olo ku muilla...voi kyynel...) makaa edelleen poikittain sängyssä, ettei sinne varmasti mahdu kukaan muu, eli taitaa olla diblomaattisohva meitsin käytössä tän yön...onneks meitsin itsetunto ei saa siint suurempia kolhuja, enemmän äijää ihmetyttää ku heräilee yksin "wirn".
Aattelin tänään tehdä lyhyen päivän töissä, mut tulikin sit ihan täyspäivä. Maanantait pitäis lailla kieltää!
No toisaalta huomenna jo helpottaa(niin ajattelin eilenkin...) ja arki onkin ihan tervetullut. Viikonloppuki menee duunissa, tai lauantai ainanki.. Sit jos sunnuntaina tekis jotai kivaa lasten kanssa ja maanantain olis vapaapäivällä himassa.
Kauhistuttaa jo ajatuskin jos viikonloppuna pitäis lähtee radalle, ovet ja ikkunat säppiin , puhelin pois päältä ja piiloon!  Täällä ei ole ketään kotona! ja usko, kyl tuntuu et, täs päässäkään ei ole ollu kaikki taas kotona,
olo ei ihan hirmusen nokkela ole vieläkään(tätä ei muute voi myöntää ääneen)
Nyt kuitenki pakko yrittää mennä nukkumaan, sinne helvetin sohvalle.. toivottavasti äijä näkee kauniita unia tuol sängyssä...tuitui..